ufo(s) filmet i Moss sist i 2006 | link til personlig oppl.fra Andøya under

 

Jeg (Rune) blir i blant kontaktet av folk som har opplevd merkelige- og da ofte ufo-merkelige-ting. Tidlig i jan.07 fikk jeg tilsent en dvd med opptak som xx hadde gjort i Moss og kartet under er en beskrivelse av obervasjonsområdet og brevet finnes lenger ned. Selve opptaket har jeg foreløpig ikke kapasitet til å legge ut - men vil prøve å få ut noen stillbilder fra opptaket.

  ufo'n derfra var nok endel mindre enn denne ill.her - men ingen skal komme å si det kun er filmet stjerner eller fly - ingen flylyd høres på opptakene - kun havbølgene mot land

 

 

 

 

Hei Rune!

Her er et kopi av det jeg har filmet den siste måneden med ufo opptak her i Moss.

Kvaliteten varierer noe, første opptak hadde jeg litt problemer med å bruke video kamera teknisk,da jeg ikke har brukt et slikt før, så den første delen er bildet litt for lyst og ganske utydelig noen steder, særlig under bruk av zoom på kamera. Etterhvert lærte jeg litt det tekniske med innstillinger og dermed ble bildet nogenlunde bra.

De fleste opptak er gjort rundt klokken 21.30 -22.00 i nærheten av mitt bosted, opptakene tatt mellom Moss og Horten er tatt ca rundt klokken 17.00. Det var også ganske vanskelig å finne objektet i søkeren på kamera enkelte ganger, derfor en del zooming frem og tilbake før jeg fikk filmet det nært nok. Jeg ville prøve å kunne se detaljer av farkosten nærmere, pluss at jeg ikke brukte stativ noe en nesten må gjøre for å få bildet rolig når objektet er såpass langt unna som her.

Objektet beveger seg ganske rolig i en rett linje, så all uroligheten i bildet skyldes derfor at jeg ikke har brukt stativ.

Man blir litt oppspilt av å se noe slikt som ikke akkurat hører til det vanlige hverdagslige og jeg ville derfor også gjerne se farkosten med egne øyne, så jeg tittet litt utenom kamera, derfor forsvinner objektet litt frem og tilbake. Farkosten har en rekke med lys rundt kanten som forandrer farge ifra grønt, oransje og rødt, ser det ut som.

Farkosten stråler opp noe veldig enkelte ganger og det så også ut som om den delte seg eller ble avlang, nesten som en forskyvning av formen og man kunne også se sterkere lyspunkter i hvert hjørne av denne formen.

Nytt!! : ) den siste delen på platen fikk jeg filmet i dag - I Januar 2007, opptaket er filmet ca klokken 17.00 over en liten øy utenfor Moss som heter Revlingen og jeg fikk brukt et stativ slik at bildene er litt roligere enn ellers.

Jeg observerte også flere fartøy i dag !, et eller to over Horten og dette jeg filmet her, som ser ut som et mindre fartøy enn de andre (sonde?)

De andre fartøyene ser ut som litt større i størrelse enn det jeg fikk filmet i denne sekvensen, det ene av de oppholdt seg rolig i samme posisjon i flere timer over et skogsområde, men avstanden var såpass langt unna meg at jeg ikke fikk noe bra bildet i søkeren når jeg prøvde å få filmet det.

Den avga et konstant og pulserende, blinkende hvit lys under hele denne tiden.

Det beste er å se på filmen på en ordinær tv i et mørkt rom, på pc skjerm blir bilde litt for mørkt og man går glipp av detaljer.

Bruk still bilde og hvis man tar et og et bilde så ser man fargespillet på ufo'n. Hvis man har en dvd spiller med innzoomings muligheter i bildet får man også et enda bedre inntrykk av farkosten.

Håper denne filmen er av interesse, det er en stor glede å kunne dele disse opplevelsene med andre!

Hilsen .......(navn slettet etter ønske)

**

under er et par stillbilder fra et av opptakene:

 

 

mailen om dette: 

"Her (over) et objekt filmet i nærheten av Slagentangen ved solnedgang, dette er en annen type objekt enn det på bildet over, dette er en større farkost, muligens triangulær i form (ifølge vitner i Tønsberg), objektet som har to store runde lys gled sakte sidelengs og forsvant bak en mørk sky.
I denne filmsekvensen befant det seg to objekter samtidig, dette triangulæret og et annet identiskt"
med det på bildet over.

"Her oppdaget jeg farkosten langt unna i horisonten, den kom stadig nærmere meg og den beveget seg hele tiden sidelengs med vekselsvis kraftige lys som forandret farge...Det var et spektakulært syn når farkosten var så nært som på dette bildet, den lyste kraftig opp over denne øya (Revlingen) deretter ble den gradvis svakere i lysstyrke og forsvant bakover i retning mot Slagentangen"

 

 

 

 

 

 

mail våren 08- fra et "stjernemenneske" bosatt på Andøya i nord-norges fantastiske natur:

    

her et par av Meretes flotte bilder fra området hun bor i og der de har sett lysfenomener - men lyset på bildet til høyre er lagt inn i ettertid for å lage en ide på noen av opplevelsene hun beretter om under:

 

Hei Rune og takk for koselig mail og bilder!
Jeg fikk litt lyst til å fortelle deg om mine egne opplevelser ang UFOer. Om du gidder??
 
Som sagt har jeg av en merkelig grunn aldri følet meg "hjemme" her på jorden og hatt siden jeg var bitte liten en stor og hjerteskjærende sorg og lengsel hjem. Jeg husker at jeg elsket å se på stjernehimmelen. Bak huset lå jeg i snøen og gråt. Ba om å få dra hjem igjen. Jeg følte meg forlatt og at ingen forsto meg. Jeg hadde en voldsom dragning"ut" dit, men vet egentlig ikke til hvor. Jeg speidet alltid opp på himmelen, på stjernene om natten og på skyene om dagen. Jeg husker at jeg observerte noen små glimt av lys på himmelen to ganger som jeg ikke klarte å forklare helt. Alt "uforklarlig" har vært interessant for meg og jeg husker at jeg holdt på å le meg ihjel av de dumme forskerne på TV, som sa at de måtte forske på om det var liv der ute. Selvfølgelig er det liv der ute! Hvor dum går det an å bli???Det er jo ikke noe å forske på....husker jeg at jeg tenkte. Min eldste bror som du traff, er ni år eldre enn meg. Han abonnerte på Vi menn og i det bladet var det om uforklarlige hendelser hver gang. Jeg kastet meg alltid over disse artiklene. Broren min var også interessert i dette med UFOer, men vi snakket aldri om det. Det var ikke noe tema, ikke før vi ble voksne.
 
SÅ, om høsten i 1993 var jeg og faren min på tur opp i millitærleiren som ligger oppe ved fjellfoten. Vi måtte kjøre ca i 10- 15 min hjemmefra for å komme dit. Det var helt mørkt og overskyet, men for en gangs skyld var det helt vindstille. Da vi hadde kjørt bare ca 800 meter fra barndomshjemmet mitt så vi plutselig to klare, sterke hvite lys til venstre for oss. (Det går et ra bortover der), så vi befant oss lenger ned enn disse lysene, så dette måtte være noe som sto på marken eller svevde like over bakken. Pappa så det også og vi bestemte oss raskt for å stoppe for å se nærmere. Det var snø og ingen vei opp dit. Vi satt begge som forstenet å så på. Det var merkelige greier. Det så ut som at noe rundt hang i luften for på hver side var lysene og det "bikket" sakte litt fra høyre til venstre side, slik at du så at det var en ting som beveget seg litt, som hang merkelig i lufta over bakken. Jeg sa til pappa at han måtte slå av motoren og sveive opp vinduet så vi kunne lytte etter lyd. Det gjorde han. Vi hørte ikke en eneste lyd. Det var helt stille. Jeg vet ikke hvor lenge vi betraktet det, iallefall i 5 minutter, før det sakte beveget seg bakover og ble ute av syne fra oss (fordi vi sto lenger ned). Pappa sa akkurat det jeg tenkte: det der var pussig, kanskje en UFO? Den må ha kommet innover fra havet, krysset veien og stoppet opp der av en eller annen grunn. Så kjørte vi videre og jeg kom på at det ikke hadde kjørt noen biler forbi oss i noen av retningene på den tiden. Da vi kom lenger bort så vi lysene igjen. Det dro ganske fort rett over bakken. Da det kom til fjellfoten steg det opp langs fjellsiden og ble borte på andre siden av fjellet! Vi var helt fortumlet begge to og syntes det var helt fantastisk det vi hadde observert. Pappa ringte til flyplassen og værstasjonen for å høre om de hadde observert noe på radar eller sett noe. Det hadde de ikke. Vi hørte heller ikke i ettertid om noen som hadde sett dette på andre siden av øya. Der den dro over fjellet er rett inn i Bleiksmarka. Der er det bare noen hytter, og i november er det sjelden noen der.
 
Så, noen få år senere observerte pappa igjen noe uforklarlig. Men denne gangen var det flere som så det samme. Det kom som en rakett (med flamme bak) rett over fjøstaket (bare noen få meter lenger ned hadde det kræsjet rett i taket!), ut over fjorden mot Harstad/senjafjellene på andre siden av fjorden. Det hele gikk så fort at det var borte på bare noen få sekunder. Raketten var observert fra den andre siden av fjorden også.
 
Så observerte jeg og Knut- Arne en lyskule som kom over fjellet på Maurnes, ned langs fjellsiden, over hustakene og ut i fjorden. Der så det ut som at kulen landet. Kulen var rød. Vi kjørte jo bil, så vi stoppet og betraktet det hele. Da den landet på havet gik vi ut av bilen. Før jeg visste ordet av det ropte jeg: Adjann! Det var da lyset ble borte. Jeg tenkte hva i alle dager jeg holdt på med! Og hvorfor ropte jeg det??
Vi sto en stund utenfor bilen og så om det skulle dukke opp igjen, men det gjorde det ikke.
 
SÅ, i 2007, 4 oktober i 04.30 tiden (min 35 årsdag), observerte jeg og pappa noe igjen når vi kom kjørende. Knut Arne, Marina og mamma var også i bilen, men de så det ikke. Vi hadde kjørt fra Tromsø om kvelden og var nesten hjemme. Det var bare 10 min før vi var på Bleik. Plutselig oppdaget jeg et kraftig lys (hvitt), bare noen meter over bakken. Det var som en stor lyskaster og var derfor ikke til å unngå å se. Da jeg fortalte de andre om det, ble det i skjul av fjellet og jeg så det ikke mer. Men pappa kjørte hjem etter å ha vært med oss, og da "traff han på" dette lyset igjen. Det fulgte han hele veien hjem! Da han gikk ut av bilen hjemme stoppet lyset opp, som om noen fulgte med ham. Da han kom inn gikk han i stuevinduet for å se om det enda var der. Lyset sto akkurat på samme plass! Han var veldig trett, hadde kjørt hele natten, så han gikk å la seg.
Lurer på om han ble hentet da???
Han har ingen erindringer av å ha vært i UFO.
 
Jeg har derimot en kokkeklar "drøm" hvor jeg plutselig befinner meg i en farkost. Jeg sitter fremfor et vindu og kikker ned mot jordkloden. Jeg vet at det var flere i rommet, men akkurat som om jeg ikke klarte å snu meg for å se. Jeg var ikke redd i det hele tatt, følte meg tvert imot veldig glad, som om jeg endelig skulle få dra hjem en tur!!
 
Da vi flyttet til Andøya igjen etter mange år borte, opplevde jeg at det om kvelden var som om noen sto bøyd over meg i senga. Jeg husker at jeg så inn i et øye uten "bunn" og så husker jeg ikke mer. Det var i denne tiden at jeg begynte å kanalisere. Skrive ned budskap.
 
Ellers har jeg opplevd å bli operert et par ganger om natten. Vet ikke hva som har foregått. Den ene gangen var jeg helt "fastfrossen", klarte ikke å bevege meg. Det sto 3 grønne lys ved fotenden. Det pågikk i ganske nøyaktig en time. Knut -Arne lå å sov ved siden av og merket ingenting.
 
Andre gangen følte jeg sterk kjærlighet. Jeg så ingenting, men kjente at det akkurat var som om en slange ble ført opp i ene neseboret. Det prikket veldig over øyebrynet.Så dovnet ene foten helt bort. Jeg lå helt stille og telepatisk følte jeg at noen sa at jeg ikke skulle være redd. Jeg sa inni meg at de måtte bare gjøre seg ferdig. Jeg vet ikke hvor lenge jeg lå slik, men ca 1/2 time. Det rare var at akkurat det samme skjedde også neste kveld!
Jeg har aldri opplevd noe lignende hverken før eller siden.
 
Før vi flyttet nordover igjen, bodde vi på Strømmen. Jeg gikk eller syklet på jobb hver dag (Sagdalen Skole). Jeg husker at jeg hele tiden måtte snu meg, følte meg iaktatt ved Sagdalen elv. I den tiden våknet jeg om natten og skrev et dikt om meg selv. At jeg ikke er fra jorden, men at jeg har en viktig oppgave her.
I ettertid har jeg hørt at det er noen som har sett farkoster og lyskuler ved elva der.
 
 
OOOOPPPSS.......beklager, dette ble en laaaaang mail. Jeg håper at du ikke er sovnet i løpet av mailen....Jeg blir bare så ivrig når man plutselig har noen å dele opplevelsene med, og som ikke tror at man har klikket fullstendig!
 
Heldigvis åpner flere og flere opp nå, det er helt herlig å ikke føle seg så alene lenger.:-)
 
Jeg har lest i kveld en del på de linkene du gav meg. Veldig interessant. bemerket meg at det står at krysningene muligens har et mål for sitt egen del ved å komme hit til jorden. Hvis jeg er en krysning, føler jeg iallefall at jeg bare klarer å utstråle kjærlighet og at jeg er her for å hjelpe folk videre på sin vei/ rydde opp i det de har bak seg.
Spennende tider, gitt!! 
Ja, vi må bare vise tillitt til prosessen og høyningen som foregår nå.
Alt blir som det skal!
 
Kjærlig hilsen til deg, Rune. Du gjør en flott jobb her på jorden!
 
Klem fra
Merete

 

Merete her i midten - sammen med de andre blide healer-damene, bildet tatt under Alternativ-festivalen på Stokkmarknes i februar 2008


hovedsiden

flere ufo-opplevelser i norge 

Watch online videos from google and youtube, but it is to remark it  may be that the links is down - and just write in ufo, free energy, ufocoverups, etc in the searchwindow there:

Fri energi:

  http://video.google.com/videoplay?docid=-635987818295327978&q=%22free+energy%22


http://video.google.com/videoplay?docid=-4298347669641896403&q=%22free+energy%22http://video.google.com/videoplay?docid=333661567309752927&q=%22free+energy%22


bra nettside:

Wake Up From Your Slumber | The Truth Will Set You Free

hovedsiden